top of page

Wed, 16 Aug

|

Studentboligene

Fargeløpet

Bli med på et fargerikt eventyr på Campus Bakkenteigen! En unik opplevelse hvor verden dynkes i farger gjennom en løype av venner, musikk, latter og morro :) Oppmøte fra 14:00, så starter selve løpet rundt 15:00. Håper vi ses!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Fargeløpet
Fargeløpet

Time & Location

16 Aug 2023, 14:00 – 16:00

Studentboligene, Raveien 215, 3184 Borre, Norge

Guests

About the event

Onsdag 16. august arrangerer VSIL fargeløp på Campus. Fargeløpet er en festlig og energisk løpekonkurranse der deltakerne blir dyppet i en regnbue av farger underveis. Tenk deg å løpe gjennom en løype omgitt av sprudlende farger og høy musikk, med venner og medstudenter som heier deg frem. Det er en fantastisk måte å skape minner, knytte bånd og gi deg en skikkelig boost av positiv energi. Vi anbefaler å bruke hvit t-skjorte eller noe annet hvor fargene synes godt. Fargepulveret er egentlig farget maismael og forsvinner i vask ;)

Uansett om du er en ivrig løper eller bare ønsker å ha det gøy, er Fargeløpet åpent for alle. Du trenger ingen tidligere erfaring eller spesiell kondisjon for å delta. Det er en lekende og inkluderende begivenhet der målet er å nyte øyeblikket og omgi deg med lykke og farger.

Garderobene i studentidrettssenteret holdes åpne så man kan dusje etter løpet. 

NB: Fargeløpet er et alkoholfritt arrangement.

Share this event

bottom of page