top of page
DSC02457.jpg
Studenthuset logo.jpg

Vestfold Studentsamfunn

Studenthuset

Litt informasjon

Vestfold Studentsamfunn, bedre kjent som Studenthuset er et sosialt samlingspunkt på Campus Bakkenteigen. Studenthuset besitter sofagrupper, bar, scene, shuffleboard, bordfotball og arrangerer mange samlinger i løpet av semesteret.   

Samarbeid med VSIL

VSIL var tidligere underlagt Studenthuset og selv om vi nå er selvstendige, vil det alltid være en god tone og tett samarbeid med Studenthuset ved arrangering av aktiviteter, treninger, hyggekvelder og andre happenings. Vi besitter samme mål om å skape et bedre studentmiljø for hele Campus!

Hva er Studenthuset?

Studenthuset i Vestfold er et pulserende og livlig samlingssted for studenter ved Campus Bakkenteigen. Med sin omfattende liste av fasiliteter og arrangementer, fungerer det som et sentrum for sosialt samvær, avslapning og underholdning for studentene.

Beliggende sentralt på campusområdet, tilbyr studenthuset en rekke attraktive funksjoner. Den velutstyrte baren er et populært sted hvor studenter kan slappe av etter en lang dag med studier og nyte en forfriskende drink med venner. Samlingsrommet gir et komfortabelt og uformelt miljø hvor studenter kan samles, jobbe på gruppeprosjekter eller bare ha en hyggelig prat.

Studenthuset byr også på flere sofagrupper, skapt for å oppmuntre til uformell mingling og sosialt samvær. Enten det er å diskutere aktuelle temaer, dele erfaringer fra studiene eller bare slappe av med en god bok, gir disse sofagruppene et koselig og innbydende miljø.

En av de mest populære attraksjonene på Studenthuset er quiz annenhver torsdag. Dette er en flott måte for studenter å teste sine kunnskaper, konkurrere med hverandre og ha det gøy i en avslappet atmosfære. Quizer er ikke bare underholdende, men de gir også en mulighet til å møte nye mennesker og utvikle vennskap på tvers av ulike fagområder.

I tillegg til quizer, arrangerer Studenthuset jevnlig konserter, fester og andre arrangementer i løpet av semesteret. Disse hendelsene gir studentene muligheten til å nyte live musikk, danse, oppleve ulike kulturelle uttrykk og bli en del av et levende og dynamisk fellesskap. Studenthuset fungerer som en plattform for både etablerte og up-and-coming artister, og gir studenter en smakebit på varierte musikksjangre og talentfulle musikere.

Det er verdt å merke seg at Studenthuset er mer enn bare et underholdningssenter. Det fungerer også som et sted for engasjement og læring utenfor klasserommet. Studentorganisasjoner og foreninger bruker ofte studenthuset som et møtested for sine aktiviteter, arrangementer og møter. Dette skaper et miljø for utvikling av lederskap og samarbeidsevner, og gir studentene muligheten til å ta del i noe større enn bare sine individuelle studier.

Studenthuset i Vestfold er en viktig del av det totale studentopplevelsen ved universitetet. Det skaper en atmosfære av fellesskap, samhørighet og inkludering blant studentene. Enten det er gjennom quizkvelder, konserter, fester eller andre sosiale arrangementer, tilbyr Studenthuset en verden av muligheter for å knytte bånd, utforske interesser og skape minner som varer livet ut.

Epost

Har du spørsmål om samarbeidet med Studenthuset kan du kontakte promoteringsansvarlig eller VSIL styret.

Addresse

Raveien 201,

3184 Borre

Nettside og sosiale medier

  • Facebook
  • world-wide-web
  • Instagram
bottom of page