top of page

Campus LAN nærmer seg!

For alle gamingentusiaster der ute, har vi skapt den ultimate helgen for deg. Vi inviterer deg til en uforglemmelig opplevelse, hvor du kan fordype deg i verden av gaming, uansett alder eller erfaring. Uavhengig av om du er en dedikert gamer eller en nybegynner som ønsker å utforske gamingverdenen, er du hjertelig velkommen til å delta på dette spennende arrangementet.

Fra 20. oktober til 22. oktober arrangerer VSIL LAN i gymsalen på Campus Vestfold!

Datoene du bør markere i kalenderen din er fra 20. oktober til 22. oktober, og stedet for all moroa er i gymsalen i idrettsbygget. Her vil vi tilby deg en unik mulighet til å konkurrere i turneringer innen Super Smash Bros, Mario Kart og FIFA, samtidig som du kan nyte uformell gaming og samvær med andre entusiaster.


Det er verdt å merke seg at deltakerne må ta med sitt eget gamingutstyr, men VSIL stiller så klart med konsoller til turneringene. Medbrakt utstyr gir deg muligheten til å spille på din egen favorittkonsoll, datamaskin eller annet gamingutstyr, og utforske en verden av spill etter din egen smak.


For medlemmer av VSIL er det gode nyheter - dere får gratis adgang! Dette en av våre måter å takke dere på for god støtte og engasjement i idrettslaget. Man må logge inn på nettsiden vår og skaffe billett dersom man vil være med. Dette er så vi kan anslå omtrent hvor mange deltakere som blir med ;)


For de som ikke er VSIL medlemmer, ikke bekymre dere! Det vil fortsatt være en fantastisk sjanse til å bli med på dette arrangementet. Det vil være en inngangsbillett på 50 kr for ikke-medlemmer, men vi er sikre på at opplevelsen vil være vel verdt det.VSIL vil sørge for at det er nok bord og stoler tilgjengelig for alle deltakere, slik at du kan spille komfortabelt og sosialisere med andre gamere. Vi oppfordrer også alle til å ta med sin egen internettkabel for å sikre en sømløs og stabil tilkobling til spillverdenen. De som ønsker egen stol og spillmaskiner står fritt til å medbringe dette ;)


Vi ser virkelig frem til å se deg, dele lidenskap for gaming og skape uforglemmelige minner sammen. Så, marker datoene i kalenderen din og gjør deg klar for en helg med spennende gamingopplevelser på Campus LAN!182 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page