top of page

Nytt samarbeid med Høyt Under Taket!

Vestfold Studentidrettslag har nylig inngått en spennende avtale med det populære klatresenteret "Høyt Under Taket". Denne nye samarbeidsavtalen vil gi studentidrettslaget en unik mulighet til å utvide sitt aktivitetstilbud og styrke sine sportslige aktiviteter.

Bilde hentet fra https://hoytundertaket.no/tonsberg/ditt-forste-besok/klatrevegger/
Foto: Høyt Under Taket (HUT)

Høyt Under Taket klatresenter, som ligger i Tønsberg, er et moderne og velutstyrt klatresenter som tilbyr et bredt spekter av opplevelser og aktiviteter. Fra utfordrende klatrevegger til spennende buldring, har senteret alt en klatreentusiast kan ønske seg. Med denne avtalen blir Vestfold Studentidrettslag en offisiell samarbeidspartner med Høyt Under Taket og får tilgang til fasiliteter og tjenester som tilbys av senteret.


Dette samarbeidet markerer en milepæl for Vestfold Studentidrettslag, som nå vil kunne tilby enda flere sportslige aktiviteter og muligheter til sine medlemmer. Med Høyt Under Taket som samarbeidspartner, får studentidrettslaget ytterligere tilgang til profesjonell trening og veiledning fra erfarne klatreinstruktører. Dette vil bidra til å styrke medlemmenes ferdigheter og utvikling innen klatring, samtidig som det vil oppmuntre til økt deltakelse og engasjement blant studentene.


Leder i VSIL, Ole-Jørgen Abrahamsen, uttrykte stor entusiasme over samarbeidsavtalen "Vi er veldig glade for dette partnerskapet med 'Høyt Under Taket'. Klatring er en fantastisk sport som både utfordrer og engasjerer, og med denne avtalen kan vi gi våre medlemmer en unik mulighet til å utforske aktiviteten. Vi ser frem til å samarbeide med klatresenterets dyktige team for å skape et stimulerende og inkluderende miljø for alle våre studenter og interesserte".


Hentet fra https://hoytundertaket.no/tonsberg/ditt-forste-besok/buldring/
Buldreområdet på Høyt Under Taket. Foto: Høyt Under Taket (HUT)

Fordelene som VSIL medlem ved klatring hos Høyt Under Taket vil være:

  • 20% avslag på kurs

  • 20% avslag på klippekort

  • 20% avslag på inngangsbilletter med eller uten utstyr (gjelder ikke familiebilletten)

  • 30% avslag på inngangsbilletter hver fredag (gjelder ikke familiebilletten)


Klatregruppen i VSIL har lenge vært begeistret for Høyt Under Taket og besøkt senteret gjentatte ganger. Det nye samarbeidet vil gjøre det mulig for klatregruppen å arrangere felles treninger som bygger ytterligere relasjoner mellom studentene. For mer informasjon om samarbeidet og Høyt Under taket kan du besøke https://www.vsil.no/hut

Bilde fra VSIL klaring besøkte HUT i desember 2022 med Torstein Austbø, Elisabeth Salhus, Jáchym Vyčítal, Karl Magnus Eriksen, Madeleine Øvretveit, Zsófi Préger og Dori Gregorics.

138 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page