top of page

VELKOMMEN TIL CAMPUS!

Vestfold Studentidrettslag (VSIL) ønsker både nye og gamle studenter hjertelig velkommen til et spennende og energifylt studieår på Campus Bakkenteigen. Som en del av det aktive miljøet på skolen har vi gleden av å introdusere deg for de fantastiske fasilitetene og treningsområdene som campusen har å tilby.

Campus Vestfold. Foto av USN

La oss begynne med den store gymsalen. Her har du muligheten til å utøve ulike idretter gjennom organisere treningsøkter. Uansett om du er interessert i klatring, volleyball, innebandy eller andre lagidretter, vil den romslige gymsalen være et ideelt sted å utøve din lidenskap for og få pulsen opp.


Neste på listen er vår moderne svømmehall. Ta en dukkert i det klare vannet og svøm noen lengder for å trene opp kondisjonen din. Svømmehallen er utstyrt med alt du trenger for å nyte vannaktiviteter, og etter en lang dag med studier kan en forfriskende dukkert lade opp batteriet.


Hvis du er på utkikk etter en ny og spennende aktivitet, vil padelbanen definitivt fange interessen din. Padel er en raskt voksende sport som kombinerer elementer fra tennis og squash. Ta med deg racketer og prøv denne populære sporten som er tilgjengelig rett utenfor fagerlund. Les mer om utstyr og booking på SSN sine nettsider. Ønsker du å komme i kontakt med andre interesserte har VSIL en egen gruppe for sine medlemmer.

Padelbane på Campus Bakkenteigen USN Vestfold
Padelbanen på Campus Bakkenteigen. Foto: Karl Magnus Eriksen

For de som foretrekker trening i frisk luft, har vi også utendørs treningsapparater som er tilgjengelige for bruk. Disse moderne apparatene er designet for å styrke musklene dine og forbedre din generelle utholdenhet. Ta med en treningspartner eller nyt en økt i godt vær.Utendørs bordtennis er et annet flott tilbud på Campus. Ta med en racket og spill en morsom kamp med venner eller delta i turneringer arrangert av VSIL for å vise dine ferdigheter. Uansett nivå er bordtennis et sted for moro og utfordring.


Den store gressletten bak studenthuset gir deg muligheten til å engasjere deg i en rekke utendørsaktiviteter. Organiser en spontan fotballkamp, kast en frisbee med venner eller bare slapp av og nyt solen mens du har piknik med medstudenter. Dette området er et naturlig samlingspunkt for sosiale aktiviteter og vil definitivt berike ditt studentliv.


For de eventyrlystne sjelene blant dere har vi en imponerende klatrevegg som venter på å bli utforsket. Test dine ferdigheter og styrke mens du tar deg oppover veggen, og opplev følelsen av mestring og adrenalinrush når du når toppen. Klatreveggen gir deg en unik mulighet til å utfordre deg selv fysisk og mentalt.


Hvis du er interessert i bouldering, har vi et eget buldrerom hvor du kan prøve deg på denne spennende og krevende aktiviteten. Med varierte ruter og utfordrende problemstillinger, vil buldrerommet appellere til både nybegynnere og erfarne bouldere. Gjør deg klar til å pushe dine egne grenser og oppdage nye nivåer av styrke og smidighet.Campus Bakkenteigen har også et velutstyrt treningssenter hvor du kan ta vare på din generelle helse og velvære. Uansett om du er interessert i kondisjonstrening eller styrketrening, vil treningssenteret gi deg de nødvendige fasilitetene og utstyret for å oppnå dine treningsmål.


Til slutt, men ikke minst, har vi en sandvolleyballbane som er ideell for solfylte dager og vennskapelig konkurranse. Ta med deg en volleyball og samle sammen et lag for å nyte en morsom kamp under åpen himmel. Sandvolleyballbanen gir deg muligheten til å kombinere trening og glede på en unik og inspirerende måte.


VSIL ønsker deg nok en gang velkommen til Campus Bakkenteigen. Vi er glade for å ha deg her, og håper du vil utnytte de varierte fasilitetene og treningsområdene som campusen har å tilby. Uansett om du er en erfaren utøver eller bare ønsker å prøve noe nytt, er vi sikre på at du vil finne noe som passer dine interesser og bidrar til ditt totale velvære. La oss skape minner, dyrke vennskap og utforske potensialet vårt sammen!
229 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page