top of page

AKTIVITETER

Volleyball

Volleyball er kjent som verdens største idrett og spilles med 6 spillere på banen for hvert lag hvor nettet er skillelinje.

volleyball
Facebook gruppe

Badminton

Badminton stammer fra Kina, Japan, Thailand og  utøves av to lag med enten én eller to spillere på en bane delt av et nett.

Facebook gruppe
Shuttlecock på Racket
Facebook gruppe

Klatring

Enten du er proff atlet eller totalt nybegynner er dette stedet for deg. Vi har en stor klatrevegg i gymsalen og eget klubbrom med buldring. Sleng deg med!

Facebook gruppe
Fjellklatreutstyr
Facebook gruppe

Håndball

Håndball stammer fra 1800-tallet i Danmark og er en lagidrett med syv spillere på banen som prøver å score i hverandres mål.

Facebook gruppe
Håndball på banen
Facebook gruppe

Fotball

Moderne fotball kommer fra Storbritannia og er en ballidrett mellom to lag, hvert bestående av elleve spillere som konkurrerer om å score i motstander lagets mål.

fotball
Facebook gruppe

Innebandy

Sportens opprinnelse strekker seg tilbake til 1960-tallet i Sverige, og var først og fremst en treningsmåte for ishockey klubber når det ikke var is.

Facebook gruppe
istockphoto-1427596962-170667a.jpg
Facebook gruppe

Basketball

Sporten stammer opprinnelig fra Canada og er en lagsport der to lag, bestående av fem spillere, prøver å score poeng mot hverandre ved å kaste en ball gjennom en ring

Facebook gruppe
basketball
Facebook gruppe

Lyst til å starte opp en aktivitet?

Selv om VSIL drifter mange idretter er vi alltid åpne for nye engasjerte. Dersom du brenner for en sport og ønsker oppstart vil vi gjerne høre det. VSIL besitter finansielle midler og kompetanse som kan hjelpe deg på vei ;) 

bottom of page