top of page

SAMARBEID MED VSIL

Den største organisasjonen for lagidrett på Campus Bakkenteigen

Hvorfor velge oss?

Samarbeide med Vestfold Studentidrettslag (VSIL) kan gi flere fordeler for din bedrift.

Økt Synlighet: Gjennom samarbeid med VSIL kan din bedrift bli synlig for et bredt spekter av studenter og idrettsinteresserte i Vestfold.

Målgruppe: VSIL gir deg tilgang til en relevant målgruppe av studenter som kan være potensielle kunder eller ansatte.

Markedsføring: VSIL kan hjelpe med å fremme din bedrift gjennom sine kampanjer, arrangementer og sosiale medier, noe som gir økt eksponering.

Omdømmebygging: Samarbeide med en studentidrettsorganisasjon som VSIL kan bidra til å forbedre ditt omdømme ved å vise at din bedrift støtter lokale samfunnsaktiviteter.

Nettverksmuligheter: Du kan utvide ditt forretningsnettverk ved å delta i VSIL-arrangementer og samarbeide med andre lokale bedrifter.

Rekruttering: VSIL gir muligheten til å identifisere og rekruttere talentfulle studenter som kan være interessert i å jobbe for din bedrift i fremtiden.

Samfunnsengasjement: Gjennom samarbeid med VSIL kan din bedrift vise sitt engasjement for lokalsamfunnet og støtte ungdomsaktiviteter.

Aktivitetsdeltakelse: Bedriften din kan også delta i sports- og idrettsarrangementer som VSIL organiserer, noe som kan være en morsom måte å fremme teambuilding og bedriftskultur.

Sosialt Ansvar: Samarbeide med VSIL kan hjelpe deg med å oppfylle dine bedriftens sosiale ansvar og bærekraftsmål ved å støtte et lokalt idrettslag.

Potensiell økonomisk gevinst: Økt synlighet og kundebase kan på sikt føre til økt omsetning og inntekt for din bedrift.

Samarbeide med Vestfold Studentidrettslag kan være en vinn-vinn-situasjon for både deg og lokalsamfunnet, da det gir deg muligheten til å styrke din tilstedeværelse og engasjere deg aktivt i fellesskapet.

Arbeidsutvalget

Et sammensveiset arbeidsutvalg er essensielt for gode avtaler og velfungerende samarbeid

Samarbeidspartnere

Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge (SSN) logo
Fjellsport.no sin logo
Studenthuset i vestfold logo (Studentsamfunnet i Vestfold logo)
Høyt Under Taket logo
Sport 1 Horten Logo-01.jpg
bottom of page