top of page

INFORMASJON

HOVEDSTYRET

Hovedstyret i VSIL styrer det formelle arbeidet i organisasjonen. Dette inkluderer økonomi, sosiale medier, interne saker, oppfølging av lagledere og aktiviteter

Ole-Jørgen Bund Abrahamsen

OLE-JØRGEN BUND ABRAHAMSEN

ADMINISTRERENDE DIREKTØR (CEO)

Som leder er Ole sine viktigste arbeidsoppgave å jobbe sammen med, og faselitere for hele Hovedstyret. Han er kontakpersonen for lagledere og skal lytte til alle gode innspill for VSIL.

Henrik Hagberg

HENRIK HAGBERG

ACCOUNTING MANAGER

Som økonomiansvarlig har Henrik oversikt over det finansielle i VSIL. Han håndterer alle betalinger, abonnementer, fakturaer og budsjett.

Malin Lothe Fjellstad

MALIN LOTHE FJELLSTAD

RECRUITMENT MANAGER

Som rekrutteringsansvarlig er Malins viktigste oppgave å være imøtekommende med nye studenter og tilrettelegge for best mulig mottakelse. Hun er stort sett ansiktet man møter på stands og i andre sosiale arrangementer. 

Andre Fritzøe

ANDRE FRITZØE

NESTLEDER

Som nestleder er Andre sin viktigste oppgave å stille opp ved fravær av leder. Han er Ole sin venstre hånd og en essensiell del av styret. Under styremøter fungerer han også som referent og holder oversikt over mye av fremgangen i organisasjonen.

Karl Magnus Eriksen

KARL MAGNUS ERIKSEN

PUBLIC RELATIONS MANAGER

Promoteringsansvarlig har som oppgave å produsere visuelt og grafisk innhold. Samtidig vedlikeholde nettside, sosiale medier og den offentlige informasjonen utgitt av VSIL.

Kristine Midttun

KRISTINE MIDTTUN

BOARD MEMBER

Ved å være styremedlem bidrar Kristine som en demokratisk part innenfor avgjørelser i VSIL.

KONTAKT OSS

Noen spørsmål? Kontakt oss gjerne!

Contact

Takk for meldingen. Vi svarer ved første anledning!

bottom of page