top of page

man. 14. aug.

|

Sandvolleyballbanen og ved padelbanen

Ballaktiviteter

VSIL inviterer til en balldag fylt med glede og latter. Boltre deg i ulike aktiverer som stikkball, fotball, volleyball, kanonball og mye mer. Vi gleder oss til å se deg!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Ballaktiviteter
Ballaktiviteter

Tid og sted

14. aug. 2023, 14:00 – 16:00

Sandvolleyballbanen og ved padelbanen, Raveien 215, 3184 Borre, Norge

Deltakere

Informasjon

Kom og bli med på årets mest spennende balldag på campus! VSIL inviterer deg til en dag full av glede, latter og sportslig konkurranse. Enten du er en erfaren ballspiller eller bare ønsker å ha det gøy med venner, er dette arrangementet perfekt for deg!

Vi har satt sammen en fantastisk dag fylt med ulike ballaktiviteter som fotball, padel, stikkball, volleyball og mye mer. Uansett om du foretrekker å skyte mål, dunke ballen i kurven eller treffe et perfekt smash, vil det være en aktivitet som passer for deg. Våre dyktige arrangører vil sørge for at alle får en sjanse til å delta og oppleve den sportslige gleden.

Men det handler ikke bare om konkurranser og sport. Balldagen er også en flott anledning til å knytte nye vennskap og styrke båndene med dine medstudenter. Vi oppfordrer alle til å delta, uavhengig av ferdighetsnivå eller erfaring. Det viktigste er å ha det gøy sammen og skape minner som varer livet ut.

Så ta med deg sportsånden og kom til campus for en uforglemmelig balldag med VSIL. Sammen vil vi skape en dag full av energi, lidenskap og lagånd. Gled deg til å bli inspirert, utfordret og engasjert i en atmosfære av vennskap og sportsglede. Vi ser frem til å se deg!

Del med venner!

bottom of page