top of page
Fjellsport.jpg

Fjellsport.no

Fordeler som VSIL medlem:

Rabattordninger

20% avslag i nettbutikken

 

Rabattkoden gjelder ikke Norrøna, Härkila, elektronikk, kart, pakkepris, gavekort, Superdeals, Outlet, turmat og allerede nedsatte varer.

Praktisk informasjon

Rabattene hos Fjellsport kan kun brukes online og blir utdelt fysisk av en lagleder under trening.

NB: Krever betalt VSIL medlemskap.

Litt om Fjellsport.no

Fjellsport.no er en nettbutikk dedikert til fjellsport og friluftsliv. Med et bredt utvalg produkter og nyttig informasjon, er Fjellsport.no en populær destinasjon for friluftsinteresserte.

Nettbutikken tilbyr et omfattende utvalg av utstyr og klær for fjellklatring, turgåing, camping, skiturer og andre friluftsaktiviteter. Her kan du finne alt fra klatresele, tau og karabiner til telt, soveposer og turklær av høy kvalitet. Produktsortimentet er nøye organisert for å møte behovene til både nybegynnere og erfarne fjellsportentusiaster.

Fjellsport.no har et engasjert team av friluftsentusiaster og eksperter som står klare til å hjelpe kundene med spørsmål, veiledning og produktanbefalinger. De legger vekt på å tilby god kundeservice og sikre at kundene får riktig utstyr tilpasset deres behov og ferdighetsnivå.

Enten du er en erfaren fjellklatrer eller en nybegynner som ønsker å utforske fjellsport og friluftsliv, er Fjellsport.no en pålitelig og omfattende ressurs. Deres brede utvalg av produkter og informative innhold gjør det til et ideelt sted å handle og lære om alt du trenger for å nyte fjellet og naturen på en trygg og fornøyelig måte.

Epost

Har du spørsmål om rabattordningen eller samarbeidet med Fjellsport kan du kontakte promoteringsansvarlig eller VSIL styret.

Nettside

Sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page