top of page
laget jubler

Personvernerklæring

Hvilken type informasjon blir samlet?

Vi mottar, samler og lagrer all informasjon du oppgir på nettsiden vår eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi inn den internettprotokollen (IP)-adressen som brukes til å koble datamaskinen din til internettet; påloggingsinformasjon; e-postadresse; passord; datamaskin- og tilkoblingsinformasjon samt kjøpshistorikk. Vi kan bruke programvareverktøy for å måle og samle inn øktinformasjon, inkludert sidens responstider, lengden på besøk på visse sider, informasjon om sideinteraksjon og metoder som brukes for å navigere bort fra siden. Vi samler også personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

Hvordan samler vi informasjon?

Når du gjennomfører en transaksjon på nettsiden vår, samler vi som en del av prosessen inn personlig informasjon du gir oss, som for eksempel navnet ditt, adressen din og e-postadressen din. Din personlige informasjon vil kun bli brukt til de spesifikke formålene som er nevnt ovenfor.

Hvorfor trenger vi informasjonen?

Vi samler inn ikke-personlig og personlig informasjon med følgende formål:

  • Å tilby og drive tjenestene;

  • Å gi våre brukere løpende kundestøtte og teknisk hjelp;

  • Å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige tjenesterelaterte varsler og promoteringer;

  • Å skape aggregerte statistiske data og annen aggregert og/eller inferert ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke for å tilby og forbedre våre respektive tjenester;

  • Å overholde gjeldende lover og reguleringer.

Hvordan lagres, brukes, deles og offentliggjøres personlig informasjon om besøkende på nettstedet?

Vårt selskap er vertskap på plattformen Wix.com. Wix.com gir oss den nettbaserte plattformen som gjør det mulig for oss å selge våre produkter og tjenester til deg. Dine data kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og generelle Wix.com-applikasjoner. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

 

Alle direkte betalingsgatewayer som tilbys av Wix.com og brukes av vårt selskap, følger standardene fastsatt av PCI-DSS, slik det administreres av PCI Security Standards Council, som er et felles initiativ fra merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre håndteringen av kredittkortinformasjon på en sikker måte av vår butikk og dens tjenestetilbydere.

Hvordan kommuniserer VSIL med sidebesøkende?

Vi kan kontakte deg for å informere deg om kontoen din, løse problemer med kontoen din, løse tvister, kreve inn gebyrer eller utestående beløp, samle inn dine meninger gjennom undersøkelser eller spørreskjemaer, sende oppdateringer om selskapet vårt eller på annen måte kontakte deg som nødvendig for å håndheve vår brukeravtale, gjeldende nasjonale lover og eventuelle avtaler vi måtte ha med deg. For disse formålene kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

Oppdateringer av personvernregler

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernserklæringen når som helst, så vennligst gjennomgå den regelmessig. Endringer og avklaringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter vi eventuelt bruker og/eller offentliggjør den.

bottom of page