top of page
20221215-DSC00701.jpg
HUT2.jpg

Høyt Under Taket

Fordeler som VSIL medlem:

Rabattordninger

20% avslag på kurs

20% avslag på klippekort

20% avslag på inngangsbilletter med eller uten utstyr (gjelder ikke familiebilletten)

30% avslag på inngangsbilletter hver fredag (gjelder ikke familiebilletten)

Praktisk informasjon

Rabattene hos HUT kan brukes ved online booking og rabattkoden blir utdelt fysisk av en lagleder under trening. Ved innløsning av rabatten på klatresenteret må man vise frem betalt medlemskap som du finner her. Ved bruk av appløsningen kan du følge denne veiledningen.

Litt om Høyt Under Taket i Tønsberg

Høyt under taket er et klatresenter i Tønsberg som tiltrekker seg klatreentusiaster i alle aldre og ferdighetsnivåer. Senteret tilbyr et bredt utvalg av klatrevegger og utfordringer som passer for nybegynnere så vel som erfarne klatrere. Med sitt moderne og sikre anlegg er det et ideelt sted for folk som ønsker å prøve seg på innendørs klatring.

Klatresenteret Høyt under taket har en variert veggstruktur med ulike vinkler, overheng og grepstyper, som gir klatrerne en autentisk og spennende opplevelse. Personalet er kunnskapsrike og er alltid tilgjengelige for å gi råd, veiledning og instruksjon til klatrere som trenger det.

Senteret legger stor vekt på sikkerhet og har strenge sikkerhetsprosedyrer og utstyrskrav. Klatrerne blir grundig briefet om sikkerhetsregler og får nødvendig utstyr, inkludert sele, tau og autobelay, for å sikre trygg klatring. Det er også mulighet for å delta på klatrekurs og aktiviteter for å forbedre teknikken og lære mer om klatringens grunnleggende prinsipper.

Utover klatreveggene tilbyr Høyt under taket også andre aktiviteter som buldring, som er en form for lav høyde klatring uten tau. Dette gir klatrerne mulighet til å teste styrke og smidighet på korte, utfordrende ruter.

Epost

Har du spørsmål om rabattordningen eller samarbeidet med HUT kan du kontakte promoteringsansvarlig eller VSIL styret.

Addresse

Andebuveien 78,

3170 Sem, Vestfold

Nettside og sosiale medier

  • Facebook
  • world-wide-web
  • Instagram
bottom of page