top of page

VSIL lanserer ny nettside!

Updated: Jun 20, 2023

Vi i Vestfold Studentidrettslag er begeistret for å kunngjøre lanseringen av vår helt nye nettside. Etter flere år uten oppdateringer på grunn av de utfordrende omstendighetene knyttet til Covid-19-pandemien, har vi endelig fått på plass en moderne og brukervennlig plattform for å engasjere både nåværende og kommende medlemmer.Den nye nettsiden tilbyr en rekke spennende funksjoner og informasjon som vil gi besøkende enkel tilgang til all relevant informasjon om idrettslaget. Besøkende på nettstedet vil finne oppdatert informasjon om kommende arrangementer, treningstider, resultater, nyheter og mye mer. Det brukervennlige designet gjør det enkelt å navigere og finne den informasjonen man leter etter.


En av de mest spennende funksjonene på den nye nettsiden er kalender oversikten. Her vil medlemmene kunne se kommende arrangementer og planlegge sin deltakelse. Det vil også være mulighet for påmelding til arrangementer direkte via nettsiden, noe som gjør det både praktisk og enkelt å delta.


"Vi er veldig fornøyd med den nye nettsiden og tror den vil være et fantastisk verktøy for å holde medlemmene våre oppdatert og engasjert," uttalte Ole-Jørgen Abrahamsen, direktør i Vestfold Studentidrettslag.


Nettsiden vil også være et viktig verktøy for å fremme samhold og samarbeid blant studentene på Campus Bakkenteigen (USN Vestfold) gjennom idrettsaktiviteter. Det vil være en plattform for deling av bilder, videoer og historier fra ulike arrangementer, som vil bidra til å skape et sterkt og inkluderende fellesskap. Dette blir videre utbredt i mobile løsninger.


"For tiden tester vi ut en app løsning som skal gjøre det lettere å organisere treninger og skape et sosialt samhold i klubben. App løsningen skal på sikt fungere som en måte å versifisere seg som VSIL medlem og få tilgang til rabattavtalene organisasjonen tilbyr", forteller Karl Magnus Eriksen, PR-ansvarlig i Vestfold Studentidrettslag.


Vestfold Studentidrettslag inviterer alle studenter i Vestfold til å besøke den nye nettsiden på vsil.no og utforske alt den har å tilby. Klubben ser frem til å ønske både gamle og nye medlemmer velkommen og gjenoppta spennende aktiviteter.


For mer informasjon og eventuelle spørsmål, vennligst kontakt oss på e-post: ole@vsil.no eller gjennom nettsiden.

162 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarii


bottom of page