top of page

Verv en venn!

Nå lanserer VSIL et flunkende nytt verveprogram for alle som ønsker flere å trene med. Verveprogramet heter VSIL venner og er ment som et positivt bidrag til øking av medlemstallet i organisasjonen.VSIL venner fungerer ved at man sender en link til personen en ønsker å verve. Deretter må personen følge linken, lage seg en bruker og kjøpe et medlemskap. Som resultat av dette mottar dere begge fitpoints som kan gi dere rabatter via fordelsprogrammet. For hver venn som kjøper et abonnement og blir med i VSIL mottar dere begge 100 fitpoints hver. Med andre ord vil en god verver raskt tjene seg opp til høyere rabatter og flere fordeler.


Med verveprogramet håper vi flere tar med seg kamerater og veninner på trening. Vårt mål i VSIL vil alltid være å inkludere alle og skape et postivit miljø for idrett på Campus. Derfor prøver vi stadig å øke medlemstallet. Vi må heller ikke se bort fra at flere medlemmer betyr flere aktiviterer og bedre treningstilbud. - Karl Magnus Eriksen, PR-ansvarlig i Vestfold Studentidrettslag.


Dine poeng fra VSIL Venner-programmet ser du enkelt gjennom appen Fit by Wix eller på vsil.no. Når du har vervet en venn sender VSIL deg et varsel via epost eller appen, slik får du oversikt over poengsaldoen og antall vervede venner. Denne digitale tilnærmingen gjør det praktisk og enkelt når man verver og sprer glede ved idrett og fellesskap.

172 views2 comments

Recent Posts

See All

2 Comments


Per Nyberg
Per Nyberg
Mar 21

Hej


Det står "You don't have permission to access this page." När jag försöker att komma in på värvningssidan?

Like
Replying to

Er du logget inn på brukeren din?

Like
bottom of page