top of page

VSIL lanserer fordelsprogram

Updated: Jan 12

VSIL lanserer et helt nytt fordelsprogram med satsning på å motivere og belønne medlemmer. Det innovative fordelsprogramet Stay Fit har mål om å inspirere til en aktiv livsstil blant medlemmene, samtidig som det gir dem eksklusive fordeler og rabatter.Hvilke fordeler får man?

VSIL medlemmer kan benytte opptjente poeng for å få tilgang til eksklusive rabatter i den kommende nettbutikken og delta på betalte arrangementer til reduserte priser. Dette gir en ekstra gulrot for de som aktivt deltar på VSILs idretts- og sosiale aktiviteter. Med Stay Fit blir engasjementet og deltakelsen belønnet på en måte som ikke bare fremmer fysisk aktivitet, men også fellesskap og samhold innenfor idretten.


Hvordan tjerner man peong?

Med Stay Fit kan medlemmene tjene opp verdifulle poeng på flere måter. Deltakelse på treninger, arrangementer og idrettsaktiviteter gir ikke bare helsegevinster, men også poeng som kan løses inn for spennende fordeler. I tillegg får man poeng ved kjøp av billetter, abonnement og andre produkter fra VSILs kommende nettbutikk, noe som skaper en integrert tilnærming til belønningssystemet.

Stay Fit-programmet er blant våre svar på å skape et inkluderende miljø der medlemmer føler seg verdsatt og motivert til å holde seg i form, både fysisk og sosialt. - Karl Magnus Eriksen, PR-ansvarlig i Vestfold Studentidrettslag.

For enkelhetens skyld er Stay Fit-programmet implementert i samme app som VSIL tidligere har bruk. Her ser medlemmene oversikt over poengsaldo, tilgjengelige fordeler, arrangementer, grupper, nyheter, bilder, FAQ og dokumenter. Dette gjør det enkelt for medlemmene å følge med på sin aktivitet og dra nytte av de tilgjengelige belønningene.


VSIL har allerede sett stor interesse og entusiasme blant medlemmer i forbindelse med lanseringen av Stay Fit-programmet, og det ser ut til å bli et positivt tillegg til det allerede pulserende studentmiljøet.


For mer informasjon om Stay Fit-programmet og hvordan du kan bli medlem, besøk vår offisielle nettside eller sjekk ut FAQ.


77 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page