top of page

VSIL lanserer merch for medlemmer!

Siden begynnelsen av mai har styret i VSIL diskutert muligheten for merch-artikler til organisasjonen. Etter flere forhandlinger og innhenting av priser fra ulike selskap, falt valget av leverandør på Sport 1 i Horten. Valget kommer basert på flere faktorer. For selv om andre aktører hadde gode priser, velger idrettslaget å fokusere på kvalitet, fleksebilitet og lokalt næringsliv.Hovedgrunnen til valget av Sport 1 i Horten var god kundeservice og tilgjengelighet. Dette gjør organisering og salg av varer mye enklere for VSIL. Samtidig synes vi det er god policy å støtte opp om lokale bedrifter. - Ole-Jørgen Bund Abrahamsen, Leder i Vestfold Studentidrettslag.

I utgangspunket hadde VSIL planer om å lansere merch under høstsemesteret, men ble forsinket av flere grunner. Tidligere hadde idrettslaget en avtale med Solberg Sport som pleide å produsere de fleste kærene. Nylig ble Solberg Sport kjøpt opp av Sport 1 og defor har det tatt tid å etablere nye avtaler. Etter forhandlinger mellom Sven Pollen Solbakken (klubbansvarlig i Sport 1), Karl Magnus Eriksen (promoteringsansvarlig i VSIL) og Ole-Jørgen Abrahamsen (leder i VSIL) har idrettslaget fått gode vilkår som smitter over på medlemmene. Andre grunner til forsinkelser har vært fremstilling av designet på klærene, bestilling av trykk og produktfotografering.I første omgang vil lanserer vi en kolleksjon med klær. Utover semesteret har vi planer om flere produkter som drikkeflasker, sekker og bagger. Vi bruker denne gradvise utvidelsen for å se hvor stort marked vi kan nå og tilpasse produktene etter behov og etterspørsel. - Karl Magnus Eriksen, Promoteringsansvarlig i Vestfold Studentidrettslag.

Alle trykte VSIL klær kan kjøpes gjennom nettsiden eller appen Fit by Wix. Så langt fører ikke idrettslaget fraktordninger, men alle varer kan hentes på Campus etter mottatt hentemelding. I første omgang vil bestilling av merch kun være tilgjengelig for de som har betalt medlemskontingenten.

153 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page