top of page

VSIL tar betaling til neste nivå med nye løsninger!

Å holde styr på medlemskontingent, fakturaer og betalinger har alltid vært en utfordring for idrettsklubber, men vi har nettopp tatt et stort skritt fremover med lanseringen av nye betalingsløsninger. Den gamle metoden, som gikk gjennom Norges Idrettsforbund (NIF), krevde at medlemmene opprettet brukerkontoer og ventet på fakturaer. Denne prosessen var tidkrevende og upraktisk for mange. Men nå har vi revolusjonert måten man håndterer betalinger på!Den nye betalingsløsningen, tilgjengelig på VSIL sine egne nettsider og gjennom applikasjonen "Fit by Wix," har åpnet opp en verden av enkelhet for medlemmer. Nå kan du enkelt betale med kort og på sikt Vipps/Paypal, noe som gir fleksibilitet til å velge den betalingsmetoden som passer deg best. Den tidligere løsningen gjennom Norges Idrettsforbund (NIF) hvor man betalte treningsavgift og medlemsavgift separat er nå borte. Isteden velger man et abonnement som inneholder begge avgiftene.


De som tidligere dette semesteret har registrert seg gjennom Norges Idrettsforbund (NIF) sine nettsider vil ikke motta faktura fra VSIL, men må bruke den nye betalingsmetoden for å danne medlemskap.


En annen fordel med den nye betalingsløsningen er kostnadsaspektet. Med den gamle løsningen måtte medlemmene betale for hvert semester. Med den nye løsningen kan man i stedet betale hver 6. måned. Dette gjør det ikke bare mer økonomisk overkommelig for mange studenter, men det gir også medlemmene mer verdi for pengene sine, spesielt de som blir med midt i et semester.


Dette er et spannede test prosjekt som vi håper vil være til både engasjement og fleksibilitet for medlemmene våre. Dersom dette systemet fungerer godt er tanken er på sikt å innføre flere goder som lojalitetspoeng og eksklusive medlemsfordeler. - Karl Magnus Eriksen, PR-ansvarlig i Vestfold Studentidrettslag (VSIL)


Vi håper med dette å løfte medlemsopplevelsen til et nytt nivå. Med enkel tilgang, flere betalingsalternativer og økonomisk fleksibilitet setter vi medlemmenes behov og komfort i sentrum av vår strategi. Dette er et stort skritt fremover for VSIL og vil sannsynligvis tiltrekke seg enda flere studenter som ønsker å være en del av idrettsklubben.

198 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page