top of page
Sport 1 Horten Logo-01.jpg

Sport 1 Horten

Fordeler for VSIL:

Rabattordning

Gjennom rabattordningen med Sport 1 i Horten får vi 25% avslag på forskjellige innkjøp til organisasjonen.  

Praktisk informasjon

Rabattavtalen og samarbeidet betyr i praksis at VSIL har bedre mulighet for å innkjøp av nytt og oppdatert utstyr. Dette henger tett sammen med muligheten for flere idretter og bedre tilbud.

Litt om Sport 1 Horten

Sport 1 er en fin sportsbutikk i Horten sentrum som tilbyr et bredt utvalg av sportsutstyr og klær fra kjente merkevarer. De ansatte er dedikert til å hjelpe deg med å finne det rette utstyret for å utforske og nyte din favorittsport, enten du er en erfaren utøver eller bare ønsker å holde deg aktiv og sunn.

Utvalget av sportsutstyr dekker et bredt spekter av idretter, inkludert fotball, løping, tennis, sykling, skisport og mer. Intersport tilbyr produkter av høy kvalitet som er designet for å hjelpe deg med å prestere på ditt beste. Deres kunnskapsrike team av sportsentusiaster er alltid tilgjengelige for å gi deg råd og veiledning, slik at du kan finne det rette utstyret som passer dine behov og preferanser.

I tillegg til sportsutstyr, tilbyr de også et bredt utvalg av trendy og funksjonelle sportsklær. Sortimentet inkluderer alt fra tekniske treningsklær til komfortable fritidsantrekk. Uansett om du trener innendørs eller utendørs, har de klær som gir deg både stil og komfort under aktivitetene.

VSIL anbefaler å besøke Intersport Sport 1 i Horten og finne det rette sportsutstyret og sportsklærne som vil gjøre din treningsopplevelse enda bedre. Hyggelige og erfarne ansatte ser frem til å ta imot deg og gi deg den beste servicen.

Epost

Har du spørsmål om rabattordningen eller samarbeidet med Sport1 kan du kontakte promoteringsansvarlig eller VSIL styret.

Nettside

Adresse

Anders Jørgensensgate 15,

3187 HORTEN

bottom of page