top of page

Har du et øye for journalistikk?

Vestfold Studentidrettslag har nylig vedtatt å åpne en posisjon for journalist innen organisasjonen. Dette er en ypperlig mulighet for å bli kjent med de administrative organene, medlemmer, lagledere og andre instanser på Campus.Arbeidsoppgaver

Som journalist i VSIL er det forventet at du publiserer en artikkel eller reportasje annenhver uke for å holde medlemmene oppdatert. Du får selvfølgelig inngang på alle VSIL sine styre og lagledermøter. I utgangspunktet er stillingen ganske fri, men enkelte ønsker fra styret og PR-ansvarlig må respekteres. Du får selvfølgelig en innføring i vervet og gjennomgang av regler, tekniske løsninger og forutsetninger. For et eksempel på hvordan en VSIL reportasje ser ut anbefaler vi å sjekke ut denne Bahamas i høstværet?


Denne posisjonen kommer til å skape et nærmere forhold mellom organene i VSIL og studentene på Campus Vestfold -Karl Magnus Eriksen, PR-ansvarlig i Vestfold Studentidrettslag.

Goder

Vervet er ikke betalt men byr på noen av de samme godene som lagledere/styremedlemmer mottar. Med andre ord mottar du gratis trening på gymmen, svømmehallen og alle arrangerte VSIL idretter. Du får samtidig innsikt i avgjørelser som hovedstyret beslutter før de blir offentlige. Dette er ikke bare fint verv for å bemerke seg på Campus, men VSIL styret skriver selvfølgelig en referanse for deg, slik at stillingen kan brukes i fremtidige jobbsammenhenger.


Er du interessert kan du kontakte Karl Magnus Eriksen, PR-ansvarlig i Vestfold Studentidrettslag på karlmagnuseriksen.vsil@gmail.com eller via chatten på nettsiden.

72 views0 comments

Comments


bottom of page